Sorry, Internet Explorer is not supported

2022 m. kovo 18 d.

„Vilniaus vandenys“ pasirinko mokėjimų surinkimo partnerį – lietuvių FinTech įmonę „Contomobile“

Didžiausios Lietuvoje vandentvarkos įmonės „Vilniaus vandenys“ įmokų surinkimo partneriu tapo lietuvių įmonė „Contomobile“, teikianti mokėjimų inicijavimo sprendimą „Conto QuickPay“. Bendrovė žada, jog nuo šiol mokėjimo už paslaugas procesas klientams taps dar greitesnis ir paprastesnis. 

Pasak „Vilniaus vandenų“ Klientų aptarnavimo tarnybos vadovo, laikinai einančio generalinio direktoriaus pareigas, Sauliaus Savicko, pasirinkimas įdiegti naują mokėjimų surinkimo sprendimą yra bendrovės skaitmenizavimo strategijos dalis, kurios tikslas – suteikti klientams kuo daugiau galimybių paslaugas valdyti nuotoliniu būdu. 

„Siekdami veikti efektyviai ir tvariai, pastaruosius metus didelę dalį savo resursų skyrėme procesų skaitmenizavimui. Jau įgyvendintos inovacijos padeda operatyviau aptarnauti gyventojus ir sklandžiau organizuoti bendrovės veiklą. Mūsų sprendimas pasitelkti patyrusius mokėjimų surinkimo tiekėjus tiesiogiai paveiks klientus, todėl tikimės, kad jie patobulintą apmokėjimo procesą įvertins teigiamai“, – sakė S. Savickas.

Mokėjimų surinkimo paslaugos konkursą laimėjusi įmonė „Contomobile“ yra atsakinga už saugų apmokėjimą „Vilniaus vandenų“ savitarnoje bei momentinį mokėjimų apdorojimą, pasitelkiant „Conto QuickPay“ mokėjimų inicijavimo paslaugą.

„Kas mėnesį apdorojame tūkstančius mokėjimų, todėl įmokų surinkimo partnerį rinkomės atsižvelgdami į kainodarą ir paties sprendimo bei jo tiekėjo patikimumą. Mums mokėjimų inicijavimo paslauga padės greičiau apdoroti gaunamus mokėjimus ir išvengti sutrikimų, o klientams – atsiskaityti už paslaugas paprasčiau“, – teigė bendrovės atstovas.

„Vilniaus vandenų“ partneriu tapusi „Contomobile“ priklauso „Forbis“ įmonių grupei, finansinių IT paslaugų srityje veikiančiai jau beveik 30 metų. „Contomobile“ vadovė Jelena Michailova teigia, kad išaugęs rinkos lyderių susidomėjimas inovatyviomis mokėjimų technologijos įrodo, kad klientų patirtis tampa prioritetine verslo plėtros dalimi. 

„Džiaugiamės tapę „Vilniaus vandenų“ partneriais ir palaikome tokios svarbios įmonės siekį nuolat tobulinti savo paslaugas, taip vykdant tvarumo ir efektyvumo įsipareigojimus bendruomenei. Tikime, kad patikimesnis įmokų surinkimas prisidės prie bendrovės vystymo. Mokėjimų inicijavimo paslauga Lietuvoje jau naudojasi daugybė įmonių – nuo smulkiausių iki tarptautinių e. parduotuvių. Jų patirtis rodo, kad šis įmokų surinkimo sprendimas padeda išvengti brangiai kainuojančių sutrikimų ir pagerina vartotojų patirtį“, – komentavo J. Michailova.