Sorry, Internet Explorer is not supported

2021 m. gegužės 27 d.

El. parduotuvių nuomos platforma „verskis.lt“ pradėjo bendradarbiavimą su „Contomobile“

Didžiausios el. parduotuvių nuomos platformos Lietuvoje klientai nuo šiol gali naudotis elektroninių pinigų įstaigos „Contomobile“ mokėjimų inicijavimo paslauga „Conto QuickPay“.

Vis daugiau verslų renkantis elektroninės prekybos kelią, verslininkai ieško būdų, kaip efektyvinti savo procesus. Vienas tokių būdų – tai mokėjimų inicijavimo paslauga (MIP). Ši paslauga supaprastina el. parduotuvių įmokų rinkimo procesą, kai klientas renkasi mokėti naudojant savo banko sąskaitą. Įdiegus vos vieną įskiepį, el. parduotuvė gali surinkti įmokas iš klientų, besinaudojančių Lietuvos bankų ir kredito unijų paslaugomis. 
Į šias el. komercijos rinkos tendencijas reaguoja ir „verskis.lt“, todėl nuo šiol jų klientai gali rinktis itin paprastą, saugią ir ekonomišką „Conto QuickPay“ mokėjimo inicijavimo paslaugą.

„Pasirinkome bendradarbiauti su „Contomobile“, nes savo klientams norime pasiūlyti optimaliausius rinkoje mokėjimų rinkimo sprendimus„, – komentavo „verskis.lt“ direktorius Vitalijus Dubietis. „Mūsų patirtis el. parduotuvių nuomos srityje rodo, kad parduotuvių savininkai iš savo naudojamos platformos tikisi kuo paprastesnių integracijos galimybių, taip pat, kad mokėjimų surinkimas būtų patikimas ir ne per brangus. Būtent dėl šių priežasčių žengėme papildomą žingsnį ir savo mokėjimų rinkimo sprendimu pasirinkome „Conto QuickPay“. Tikimės, kad lankstesnis ir paprastesnis mokėjimų surinkimas prisidės prie mūsų klientų pelnų augimo.“

„Verskis.lt“ savo veiklą pradėjo dar 2008–aisiais, o šiandien jų paslaugomis naudojasi apie 1000 el. parduotuvių. Būdama didžiausia tokio tipo platforma Lietuvoje, įmonė savo klientams siūlo el. komercijos sprendimą, kuris pasirūpina ne tik baziniais dalykais – kainomis, akcijomis, likučių apskaita – bet ir papildomomis funkcijomis, pavyzdžiui, SEO, integracijomis su vežėjų sistemomis ar mokėjimo tarpininkais, sąsaja su buhalterine sistema.

„Džiaugiamės pradėdami bendradarbiavimą su „verskis.lt„, nes žinome, kad mūsų mokėjimo inicijavimo paslaugą pasirinksiančios parduotuvės pajus realią naudą“, – sakė „Contomobile“ generalinė direktorė Jelena Michailova. „Parduotuvės ne tik sutaupys ir supaprastins savo pardavimo procesus, bet ir naudosis mūsų išskirtinio klientų aptarnavimo privalumais. Itin operatyviai reaguojame į klientų užklausas tiek „Conto QuickPay“ diegimo, tiek kitais klausimais.“   

„Conto QuickPay“ mokėjimo inicijavimo paslauga yra pritaikyta ir veiklą pradedančioms el. parduotuvėms, ir jau įsitvirtinusiems rinkos dalyviams. Įdiegę šios MIP įskiepį, el. verslai gali rinkti įmokas iš „SEB“, „Swedbank“, „Citadele“, „Šiaulių banko“ klientų, o artimiausiu metu – ir iš besinaudojančių „Luminor“, „LKU“, „Rato unija“ bei „Revolut“.

„Contomobile“ siūlo ne tik MIP, bet ir daugiau integruotų finansinių technologijų paslaugų. Atsidarius sąskaitą šioje elektroninių pinigų įstaigoje, įmonės ją gali susieti su verslo valdymo platformomis, rinkti įmokas, atlikti vietinius ar tarptautinius momentinius mokėjimus, naudotis valiutos konversijos ir kitomis funkcijomis.